Utendørs LED skjermer

Smartfilm™ sine LED-skjermer er designet for både innendørs og utendørs bruk. Alle løsningene som er for utendørs bruk er tilpasset de kalde norske vintrene. Skjermene representerer en innovativ og engasjerende måte å formidle markedsføring, informasjon og meldinger på. De er utviklet med fokus på kvalitet og ytelse. Skjermene er testet under ekstreme forhold, sertifisert og er godkjent for bruk i Norge og Europa.

Med avanserte LED-chips og LED-perler av høy kvalitet oppfyller disse skjermene de mest strenge optiske og lyskravene, og sikrer krystallklare bilder og levende farger uansett tid på dagen eller natten. Med Smartfilm™ sine LED-skjermer kan bedrifter, organisasjoner, det offentlige og reklamebyråer nå ut til sine målgrupper. Gi informasjon på en dynamisk og effektiv måte, og skape minneverdige opplevelser både innendørs og utendørs.

Hvorfor velge våre Led skjermer

LED-skjermer fungerer ved å bruke et stort antall lysdioder (LEDs) plassert tett sammen for å danne et bilde eller film. Avstanden mellom lysdiodene, også kjent som pikselavstanden, er en viktig faktor for skjermens visningskvalitet.

Når det gjelder avstanden mellom lysdiodene, er det generelt sett optimalt å ha en mindre avstand mellom diodene for skjermer som skal sees på nært hold, for eksempel innendørs skjermer eller skjermer ved arrangementer der publikum er i nærheten av skjermen. Med en mindre avstand mellom lysdiodene kan bildet vises mer detaljert og skarpere, noe som gir høyere oppløsning og bedre bildekvalitet når det sees fra nært hold.

På lengre avstander, for eksempel utendørs skjermer eller store reklameskjermer på bygninger, kan skjermene ha færre lysdioder per kvadratmeter. Dette skyldes at betrakteren vil være lenger unna skjermen, og detaljnivået som kreves for å oppfatte bildet på lang avstand, er lavere. Ved å redusere antallet lysdioder på lengre avstander kan man opprettholde en god visuell opplevelse samtidig som kostnadene og kompleksiteten ved å produsere og vedlikeholde skjermen reduseres.

Selv om skjermer med færre lysdioder på lang avstand kan virke like gode for betrakteren, er det viktig å huske at valget av pikselavstand må balanseres nøye med betraktningsavstanden og det ønskede nivået av bildekvalitet for å sikre at skjermen oppfyller kravene til sitt spesifikke formål.

Vi gir råd og anbefalinger for hvert prosjekt og forespørsel. Dette sikrer at du får mest igjen for investeringen og et produkt som gir best resultat for ditt formål.

Skape dyptgående visuelle opplevelser

Smartfilm™ sine utendørs LED-skjermer tillater bedrifter å gå utover det tradisjonelle og formidle budskap som virkelig treffer målgruppens følelser og skaper varige inntrykk. Den avanserte teknologien bak LED-skjermene gir muligheten til å presentere innhold på en dynamisk og engasjerende måte, som fanger oppmerksomheten og skaper en dypere forbindelse med publikum.

Fremme merkevareidentitet på en unik måte

Disse LED-skjermene gir bedrifter en unik mulighet til å fremme sin merkevareidentitet på en måte som virkelig skiller seg ut i det offentlige rommet. Ved å kombinere spennende grafikk, levende farger og dynamisk innhold, kan bedrifter skape en helhetlig opplevelse som styrker deres tilstedeværelse og innflytelse i markedet.

Innovative markedsføringskampanjer

Med Smartfilm™ sine utendørs LED-skjermer åpnes døren til en verden av ubegrensede muligheter for å gjennomføre innovative og engasjerende markedsføringskampanjer. Fra interaktive reklamekampanjer til kunstneriske installasjoner og informative display, er potensialet for kreativ utfoldelse uendelig. Dette gjør LED-skjermene til et uunnværlig verktøy for enhver bedrift som ønsker å skape et varig inntrykk og engasjere sitt publikum på en meningsfull og minneverdig måte.

Holdbarhet

Smartfilm™ LED-skjermer er robuste og tåler ulike værforhold, inkludert kulde, regn og sollys, noe som gjør dem ideelle for bruk utendørs i det norske klimaet. Vi har sett hvordan våre vintre har blitt hardere med lavere temperaturer, sterkere vind, varmere sommere. Derfor er det viktig å ha skjermer som tåler det som kommer og sikre minimalt vedlikehold.

Fleksibilitet

LED-skjermer kan tilpasses ulike størrelser og former, slik at de kan brukes i en rekke ulike innendørs og utendørs miljøer, fra store offentlige arrangementer til små butikkvinduer. De kan informere fra enkel tekst til grafikk til høyoppløselig film. Det er ulike skjermer for ulike formål. Vi tilbyr skjermer for alle formål, ute og inne.

Lang levetid

LED-skjermer har en lang levetid og krever minimalt med vedlikehold, noe som gjør dem kostnadseffektive og pålitelige løsninger for langvarig bruk både inne og ute. Disse egenskapene gjør LED-skjermer til allsidige verktøy som kan tilpasses ulike behov og formål, og som kan fungere effektivt for ditt formål.

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet og en problemfri bruk.

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Smart film flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design