15. March 2024 rune

Smartfilm og LED vegg

Hvordan fungerer Smartfilm og LED vegg

Med Smartfilm åpner det seg en verden av uendelige muligheter. Når du kombinerer den med en LED-skjermvegg, kan du transformere hele rommets design og atmosfære. LED-veggen er allsidig og kan brukes til avspilling av innhold, mens en projektor gir deg muligheten til å vise filmer på Smartfilmen med enestående kvalitet.

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som er tilpasset dine behov. Enten det dreier seg om å levere og installere systemet eller tilpasse innholdet til løsningen, er vi her for å hjelpe. Med over 10 års erfaring innen installasjon og våre kvalitetsprodukter kan du være trygg på å oppnå et perfekt resultat.

Smartfilm™ er en registrert merkevare.
Flere av våre løsninger er patenterte og
sertifisert for å møte de strengeste standardene.

Vi tilpasser byggingen av LED-veggen etter lokalets layout og bruksmåte. For skjermer over 90 tommer, bruker vi LED-skjermmoduler som er designet for å settes sammen i en rekke forskjellige størrelser, uten begrensning. Disse modulene kommer i ulike størrelser og gir mulighet for å skape skjermer av praktisk talt hvilken som helst størrelse.

LED-Vegg./ Modulvegg

En LED-skjermmodulvegg kombinerer flere individuelle LED-skjermmoduler for å danne en større skjermflate. Modulene består av selstående skjermer som danner delen av det fulle bildet når de mottar signaler fra vår kontrollenhet.

LED-skjermmoduler består av LED-piksler hvor vi har flere typer basser på hvor tett de sitter sammen. Jo tettere jo høyere oppløsning. Kontrollenheten, også kjent som en Smartfilm™ video-prosessor, styrer hver modul og sender data- og strømsignaler for å synkronisere dem.

Modulene kobles sammen med kabler som overfører data og strøm. Vi bruker Ethernet-kabler eller LED-modulkabler. Innhold sendes til kontrollenheten fra en ekstern kilde som en datamaskin eller media server som kan kontroleres med touch skjerm.

Etter montering kalibrerer skjermene for jevn lysstyrke og fargegjengivelse. Til slutt viser LED-veggen innholdet i høy kvalitet og med imponerende lysstyrke og fargegjengivelse.

Kombinasjonen av LED-skjermmoduler, kontrollenhet og innholdstilførsel muliggjør dynamiske og engasjerende visuelle opplevelser i ulike miljøer, fra Kontor lokaler, møterom, reklameskjermer til store stadionskjermer.

Ta kontakt i dag for mer informasjon

Smartfilm Produkter

Vi er ivrige etter å dele mer informasjon om de endringene vi har gjort i måten vi driver virksomheten på. Vi ser også frem til å presentere våre nye produkter og tjenester, i tillegg til spennende oppdateringer fra våre eksisterende leverandører. Les og se mer om våre produkter i menyen over.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra til din bedrift. Ikke gå glipp av muligheten til å få med deg alt det nye! Følg oss også gjerne på Instagram, Facebook og Youtube for jevnlige oppdateringer.

Vi tilbyr gratis befaring
i Oslo og Østlandet, samt
resten av Norge etter avtale.

Teamet på Smartfilm™

, , , , , , , , ,

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design