Som en del av interiør

Kommuniser og informer dine kunder

Med våre produkter får du muligheten til å utnytte glass og andre flater for å effektivt kommunisere med dine kunder og tiltrekke nye. Dette gjelder spesielt i velkjente situasjoner som resepsjonsområder, restauranter, nattklubber, togstasjoner, flyplasser og lignende. Uansett behov, tilbyr vi skreddersydde løsninger som sørger for at din melding når fram på en imponerende og engasjerende måte.

Enten det er å skape en innbydende atmosfære, formidle informasjon eller markedsføre produkter og tjenester, har vi løsningene som passer for deg. Kontakt oss gjerne for å utforske hvordan våre produkter kan tilpasses dine spesifikke omgivelser og behov, og hvordan de kan bidra til å styrke din kommunikasjon med kundene.

0 / 1
Inne i butikk

Skjermer brukt i butikken og over hyllene

I denne sportsbutikken har strategisk plasserte skjermer midt i butikken og over hyllene blitt brukt for å forbedre kundeopplevelsen. Selv i mindre butikker med et bredt utvalg av produkter kan det være utfordrende å gi kundene en helhetlig oversikt og presentere det omfattende sortimentet.

Skjermene fungerer som en visuell magnet, fanger umiddelbart oppmerksomheten til kundene og tilbyr informasjon om produkter på en engasjerende måte. Denne tilnærmingen har vist seg å ikke bare informere kundene om tilgjengelige produkter, men også fungere som en effektiv metode for å trekke dem videre inn i butikken. Dette skaper ikke bare bevissthet om produktene, men gir også kundene en mer interaktiv og informativ handelsopplevelse.

Utnytt dine muligheter

Vi hjelper deg å maksimere opplevelser

Gjennom å integrere løsningen i lokalets design kan vi hjelpe deg med å identifisere de optimale løsningene og sikre at du får best mulig resultat.. Vi benytter avansert teknologi, inkludert 3D, for å planlegge og visualisere resultatet. Dette forenkler beslutningsprosessen ved å gi deg klare og realistiske visuelle fremstillinger, slik at vi kan hjelpe deg å ta de riktige beslutningene.

0 / 2

Bilbutikker har ofte store og høye flater som gir en ideell mulighet til å skape en unik opplevelse for kundene. Med et rikt utvalg av materiale fra ulike bilmerker kan man utnytte disse flatene kreativt. Vår teknologi inkluderer også løsninger som gjør det mulig å gjøre flaten om til en berøringsskjerm. Dette åpner for muligheten til å konfigurere en ny bil på en interaktiv måte og presentere informasjon på en helt ny skala.

0 / 3

Våre løsninger kjennetegnes av å kunne ha en høy lysstyrke, noe som gjør dem ideelle for steder der sollyset vanligvis skaper utfordringer. Denne egenskapen sikrer innholdet er tydelig og synlig presentasjon, selv i sterkt sollys. Vi tilpasser løsningene etter dine lokale forhold og spesifikke behov, for å sikre optimal ytelse uavhengig av omgivelsene.

0 / 4

Våre løsninger gir muligheten til å transformere hele eller deler av vegger, vinduer og flater til dynamiske skjermer. I tillegg til dette tilbyr vi også funksjonaliteter som gjør at du kan bruke overflaten som en whiteboard. Vi har avanserte alternativer som gjør hele eller deler av flatene om til touch-skjermer, slik at du kan jobbe direkte på dem og lagre innholdet. Det lagrede innholdet kan enkelt digitaliseres, lagres og deles, noe som gir en sømløs overgang fra fysiske møter til digitale samarbeidsmuligheter.

Vår erfaring sikrer det perfekte resultat.

  • Del med andre

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design