Bruk utvalgte flater

Utnytt fasaden maksimalt

Mange lokaler og bygg har en fasade som har områder som må være åpne mens det er områder som ikke er i bruk og som kan utnyttes. Vår løsning gjør det mulig å bare bruke de områdene man ønsker sømløst.

Butikk fasade på gateplan

Butikken bruker deler av fasaden til Smartfilm løsningen.
Slik har de innsyn i deler mens resten brukes til å vise
reklame for deres produkter og sikre maksimal eksponering.

Vi lager unike løsninger

Vi skaper god design

God design tilpasset lokalet er nøkkelen til suksess. Vi har lang erfaring med produksjon av filmer. Woda design som er vårt design studio produserer filmer, animasjoner og realistiske 3D filmer. Vi jobber også med å tilpasse eksisterende innhold til formatet for lokalet.

Ved å bruke 3D til å lage filmer og animasjoner kan vi lage filmer som lager en illusjon av at det er et rom på innsiden. Slik skaper man en unik presentasjon. Dette fungerer også veldig bra på hjørnelokaler

Mange butikker i kjøpesenter ligger inne i sentret med alle sider pekende ut mot handle gatene. Her har butikken brukt en av sidene til å vise hva de selger med Smartfilm og skaper oppmerksomhet som trekker til seg kunder.

0 / 4

Mange bygg har en stor fasade på bakkeplan og rundt resepsjons område. Her brukes Smartfilm til å vise grafikk. Dette kan stå på både på dagen og på kveld og natt. Den kan også endres til grafikk som brukes til å reklamere for selskapene som holder til i bygget.

Erfaring leder til suksess

  • Del med andre

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design