Ute der folk kan se deg

Vi har produkter som tåler det Norske været.

I byer og bygder, der mennesker ferdes, åpner våre produkter døren for effektiv kommunikasjon. Utviklet for å motstå det utfordrende norske været, er våre produkter sertifisert etter både nasjonale og internasjonale standarder, inkludert CE-merking. Dette gir deg trygghet i vissheten om at din kommunikasjon forblir pålitelig selv under de mest nådeløse vinterforholdene. Med våre robuste løsninger kan du stole på at budskapet ditt når målgruppen uansett hvor krevende værforholdene måtte være.

0 / 1
Skjerm for ute bruk

Gjennom en tøff vinter

Våre utendørs produkter som våre innendørs er grundig sertifisert for å kunne stå imot de utfordrende værforholdene som preger det norske klimaet. I takt med at våre vintre blir mer uforutsigbare og preget av ekstreme forhold, er det avgjørende å være godt rustet for det uventede. Hvert av våre produkter har gjennomgått nøye testing for å oppnå godkjenning, og vi holder en kontinuerlig testprosess.

Vi forstår viktigheten av å holde tritt med den stadig skiftende teknologien og behovene i markedet. Derfor oppdateres vår teknologi og våre løsninger jevnlig for å møte de nyeste standardene. Våre leverandører underlegges også strenge krav, og de må levere omfattende dokumentasjon på kvalitet før nye produkter kan få sine sertifiseringer.

Gjennom dedikert innsats og fokus på kvalitetskontroll fortsetter vi å tilby produkter som ikke bare oppfyller, men overgår de høyeste standardene for å sikre at du kan være trygg på at våre løsninger er pålitelige under selv de mest krevende værforhold.

Det finnes unike muligheter ute

Informer der folk er

I utendørsmiljøet åpner unike lokasjoner og plasseringer opp for enestående muligheter. Vi tilbyr fleksible løsninger som kan monteres på eksisterende bygninger eller plasseres praktisk talt hvor som helst, skreddersydd til å harmonisere med omgivelsene.

Vår tilnærming tar hensyn til den spesifikke plasseringen og avstanden mellom installasjonen og de som observerer den. Dette gjør at vi kan velge den optimale løsningen for hvert scenario. Ved å vurdere avstanden, tilpasser vi oppløsningen for å sikre den beste visuelle opplevelsen. Kortere avstander krever høyere oppløsning, mens produkter med lavere oppløsning kan være mer hensiktsmessige ved lengre avstander.

Oppløsning refererer til tettheten av lyspunkter, og vår tilnærming muliggjør leveranse av imponerende store løsninger som kan ses på lang avstand. Selv med lavere oppløsning oppfattes kvaliteten som svært god, noe som gir mulighet for imponerende visuelle presentasjoner selv ved betraktelig avstand.

0 / 1

Mange arrangementer, spesielt innen ulike sportsarrangementer, har en utfordring med å gi alle tilskuere full oversikt over hendelsene. Våre skjerm-løsninger gir publikum muligheten til å følge hvert øyeblikk, uansett hvor de befinner seg i arrangementet. Dette gir ikke bare en forbedret opplevelse for tilskuerne, men åpner også muligheter for å øke inntektene gjennom strategisk visning av reklame.

Ta kontakt for mer informasjon.

0 / 3

Mulighetene for plassering av våre skjermløsninger er mangfoldige og strekker seg over både private bedrifter og offentlige områder. Mens kollektiv transport er et opplagt bruksområde, er potensialet langt bredere. Vi tilpasser våre løsninger etter lokasjonens unike karakteristika og spesifikke behov.

0 / 4

Å formidle produkter gjennom grafikk eller video på skjermer gir muligheten til å styre besøkende mot spesifikke områder eller butikker etter ønske. Med denne tilnærmingen kan man presentere aktuelle tilbud og gi generell informasjon, noe som spesielt passer godt for kjøpesentre. Våre skjerm-løsninger, tilpasset i alle størrelser, dekker et bredt spekter av behov.

Vår erfaring sikrer det perfekte resultat.

  • Del med andre

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design