Smartfilm Screenguard Privacy film

Moderne arbeidsplasser har et problem med å hindre insyn uten å måtte blokkere store områder. Åpne kontorlandskap og konferanserom av glass fremmer gjennomsiktighet, men de gjør det også umulig å drive forretninger privat. Alt som krever diskresjon som kvartalsrapporter, årsbonuser eller hemmelige prosjekter kreves smarte løsninger. Vi har alle opplevd å gå inn i et kontor, og det er brun “slakterpapir” teipet opp på konferanseromsdøren. Tankene går automatisk til at dette er noe som ikke må sees fra utsiden.

Med Privacy Film påfører vi det som en film på glass veggene til der man ønsker å ha diskresjon for å se hva som er på skjermene i lokalet, Du kan se alt inne i lokalet bortsett fra LED og LCD-skjermer. Prosjekter som vises på skjermer og krever diskresjon uten bekymring løser Privacy film dette problemet fordi det vil se ut som svarte bokser for alle som ser inn fra utsiden. Dette gjør at det man både sikrer at det ikke er mulig å se skjermene men man beholder det naturlige lyset-

Fordeler med Privacy Film

Privacy Film kommer i to lag. Et gjennomsiktig ark,dekker den ytre siden av glasset. En “tilslørings” film legges på innsiden. Skjermer forblir kamuflerte, mens de som sitter i rommet forblir synlige. Fungerende, blir Privacy Film sammenlignet med personvernfiltere du fester til bærbare datamaskiner.

Filmen løser arbeidsplassens personvern på en elegant måte. Privacy Film er som den digitale tidsalderens evolusjon av gardiner, persienner og de “frossen” som er mer ugjennomsiktige. “Disse er et enten/eller-forslag”, mens Privacy Film skaper to synslinjer samtidig en velkommen oppgradering fra maskeringstape og slakterpapir.

Ta kontakt i dag for mer informasjon, gratis befaring og du er velkommen til vårt showrrom i Oslo.

Sikkerhet og diskresjon

Sikkerhet og diskresjon er avgjørende i enhver profesjonell arbeidsplass, spesielt når det gjelder behandling av sensitiv informasjon og konfidensielle møter. Privacy Film utgjør en betydelig forbedring når det gjelder å opprettholde denne nødvendige graden av sikkerhet og diskresjon. Tradisjonelt har opprettholdelsen av privatlivet på arbeidsplassen vært utfordrende, spesielt i moderne kontorlandskap preget av åpne planløsninger og glassvegger.

Gjennomsiktighet og åpenhet

Gjennomsiktighet og åpenhet er fundamentale verdier i moderne arbeidsmiljøer, da de bidrar til et klima av tillit, samarbeid og gjensidig forståelse blant teammedlemmer og ledere. Privacy Film representerer en innovativ tilnærming til å opprettholde denne balansen mellom sikkerhet og gjennomsiktighet, og tilbyr flere fordeler for arbeidsmiljøet.Ved å skjerme innholdet på skjermer for utenforstående, sikrer Privacy Film at konfidensielle data og informasjon forblir beskyttet fra uautorisert innsyn.

Innovativ teknologi

Innovativ teknologi har blitt en drivkraft for forandring og fremgang i moderne arbeidsmiljøer. Privacy Film, som representerer et eksempel på denne nyskapende tilnærmingen, markerer et skifte mot mer sofistikerte og skreddersydde løsninger som adresserer de stadig mer komplekse utfordringene knyttet til arbeidsplassens struktur og kultur. Den tradisjonelle arbeidsplassen har gjennomgått betydelige endringer de siste tiårene, med et skifte mot mer åpne og samarbeidsorienterte miljøer.

Effektive videokonferanser

Effektive videokonferanser utgjør en sentral del av moderne arbeidspraksis, spesielt med økningen av fjernarbeid og virtuelle samarbeidsprosjekter. Privacy Film, selv om den opprinnelig ble utviklet med tanke på å forbedre videokonferanseopplevelsen i svakt lys, har vist seg å være en allsidig løsning som adresserer flere aspekter av moderne arbeidsliv. Den opprinnelige hensikten bak utviklingen av Privacy Film var å forbedre kvaliteten på videokonferanser ved å optimalisere lysspekteret i rommet.

Samtidige synslinjer

Privacy Film muliggjør to synslinjer samtidig, noe som gir en oppgradering fra tradisjonelle løsninger som gardiner og persienner, og fremhever behovet for balanse mellom innsyn og beskyttelse. Samlet sett tilbyr Privacy Film en innovativ løsning på utfordringer knyttet til moderne arbeidsmiljøer, og presenterer et eksempel på hvordan teknologi kan brukes til å skape en mer sikker og produktiv arbeidsplass.

Optimalisert arbeidsmiljø

Privacy Film spiller en viktig rolle i å skape et optimalisert arbeidsmiljø ved å adressere behovet for fokus, konsentrasjon og velvære blant ansatte. Den reduserer ikke bare distraksjoner fra omgivelsene, men tilbyr også flere fordeler som bidrar til å fremme produktivitet og trivsel på arbeidsplassen. Først og fremst gir Privacy Film en følelse av personvern og trygghet for ansatte.

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet og en problemfri bruk.

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Smart film flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design