Smartfilm LEDfilm

Fordelen med LED-film ligger i dens unike evne til å være både heldekkende og gjennomsiktig, noe som åpner for et bredt spekter av kreative og visuelt imponerende effekter og applikasjoner.

For det første tillater den heldekkende egenskapen til LED-film at den kan dekke store flater med lys og visuelt innhold. Dette gjør den ideell for bruksområder som scenografi, reklame, og offentlige presentasjoner, der en imponerende visuell effekt er ønskelig. Ved å dekke hele overflaten av en vegg, et tak eller en annen struktur, kan LED-filmen skape dynamiske og engasjerende visuelle opplevelser som fanger oppmerksomheten til publikum.

Samtidig gir den gjennomsiktige egenskapen til LED-film muligheten til å lage fantastiske visuelle effekter ved å integrere lys og innhold sømløst med omgivelsene. Dette gjør det mulig å skape illusjoner av bevegelse, dybde og interaksjon, noe som gjør LED-filmen ideell for bruk i kunstinstallasjoner, arkitektoniske design, og sceneproduksjoner. Ved å la lyset skinne gjennom filmen, kan den integreres organisk med omgivelsene for å skape enestående visuelle opplevelser som utfordrer oppfatningen og stimulerer sansene.

Fordeler med Ledfilm

Den kombinerte effekten av både heldekkende og gjennomsiktig LED-film åpner også opp for en rekke innovative bruksområder og applikasjoner. For eksempel kan den brukes til å skape imponerende belysningseffekter i arkitektoniske strukturer, som fasader, vinduer og glassvegger. Den kan også brukes til å lage interaktive installasjoner og kunstverk som reagerer på bevegelse, lyd eller andre stimuli, og skaper en unik opplevelse for betrakteren.

Samlet sett gir LED-filmens evne til å være både heldekkende og gjennomsiktig en enestående mulighet til å skape visuelt slående og innovative effekter som kan brukes i en rekke ulike sammenhenger. Med sin fleksibilitet, holdbarhet og høye visuelle kvalitet, fortsetter LED-filmen å være et verdifullt verktøy for designere, kunstnere og kreative enere som søker å transformere omgivelsene og skape minneverdige visuelle opplevelser.

Mulighetene er uendelige og det kan være vanskelig å se for seg hva det kan brukes til og hvordan det vil se ut. Ta kontakt i dag for mer informasjon, gratis befaring og du er velkommen til vårt showrrom i Oslo.

Høy lysstyrke

LED-film har høy lysstyrke og er synlig selv i sterkt sollys eller under dårlige lysforhold. Denne imponerende egenskapen gjør LED-film til et pålitelig verktøy for visuell kommunikasjon i ulike miljøer og lysforhold. Dette sikrer at meldinger, reklame eller annet innhold forblir tydelig og iøynefallende for publikum. Denne egenskapen er spesielt verdifull for utendørsapplikasjoner der skjermen må konkurrere med sterkt sollys eller dårlige værforhold. Det gir også muligheten til å bruke den i innendørs miljøer der lysforholdene kan variere, for eksempel i butikker, kjøpesentre, eller offentlige steder med varierende belysning. LED-film et kraftig verktøy for å formidle meldinger og skape engasjement blant publikum.

Skalerbarheten

LED-film kan skaleres etter behov, slik at den passer til ulike størrelser og formål, fra små reklameskjermer til å dekke fasader. Denne imponerende egenskapen gjør LED-film til et svært allsidig verktøy som kan tilpasses ulike miljøer og bruksområder. LED-film kan tilpasses både små og store områder, fra kompakte butikkvinduer til enorme fasader på bygninger. Denne evnen til å tilpasse seg ulike størrelser og formål gjør LED-film til et ideelt valg for en rekke applikasjoner, inkludert reklame, informasjonsskjermer, kunstinstallasjoner og mer.

Energibesparelse

Med Smartfilm™ moderne LED-film er energieffektive og kan redusere strømforbruket sammenlignet med andre løsninger som skjermer. Denne egenskapen gjør LED-film til miljøvennlig og kostnadseffektivt alternativ. Ved å benytte seg av LED-teknologi, som genererer lys mer effektivt enn tradisjonelle lyskilder, bidrar LED-film til å minimere energiforbruket og dermed redusere driftskostnadene over tid. Det er spesielt verdifull i store installasjoner eller områder der belysning er på døgnet rundt, for eksempel i offentlige rom, eller butikklokaler. Brukerne ikke bare redusere sine driftskostnader, men også redusere sin miljøpåvirkning. Ikke bare økonomiske fordeler, men også et positivt bidrag til bærekraft og miljøvern.

Gjennomsiktig

Noen typer LED-film er gjennomsiktige, noe som gjør at de kan integreres sømløst i glassoverflater uten å hindre utsikten. Denne unike egenskapen åpner opp for en rekke spennende bruksområder, fra interaktive vindusdisplayer i butikker og kjøpesentre til innovative arkitektoniske løsninger i moderne bygninger. Ved å bevare gjennomsiktenheten i glassoverflater samtidig som de leverer levende og engasjerende visuelle presentasjoner, gir transparent LED-film muligheten til å transformere vanlige vinduer til dynamiske og iøynefallende elementer i kommersielle miljøer.

Lett vekt

LED-film er lett i vekt, noe som gjør den enkel å installere og transportere. Denne egenskapen gjør LED-film til et svært praktisk alternativ for installasjoner som krever mobilitet eller der vekten er en bekymring. Den lette vekten gjør det mulig for installatører å håndtere LED-filmen uten behov for tungt utstyr eller omfattende konstruksjoner, noe som reduserer installasjonstiden og kostnadene. Videre gjør den lette vekten det enkelt å montere LED-filmen på ulike overflater uten å belaste strukturen eller skape ekstra belastning.

Fleksibibelt materiale

Den eksepsjonelle fleksibiliteten til LED-filmer åpner opp en verden av kreative muligheter . Ved å kunne bøye, rulle og forme seg etter ulike overflater og miljøer, tilbyr LED-filmer en grad av tilpasningsdyktighet som er uten sidestykke. Dette gjør det mulig å skape lysdesign som tidligere var utenkelig med tradisjonelle lyskilder. Fleksibiliteten gjør det mulig å integrere belysning på måter som går langt utover det konvensjonelle. For eksempel kan LED-filmer enkelt tilpasses buede overflater, som kan være en utfordring med stive lyskilder.

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet og en problemfri bruk.

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Smart film flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design