Smart Solskjerming

Solskjerming spiller en avgjørende rolle når det gjelder å regulere dagslysforhold, termisk komfort og energiforbruk i bygninger. Effektiv solskjerming bidrar til visuell komfort ved å redusere blending og refleksjoner samtidig som den optimalt utnytter dagslyset.

Screenguard Photocromic vindusfilm er en type film som reagerer på sollys og endrer farge avhengig av lysforholdene. Denne filmen inneholder molekyler som reagerer på ultrafiolett (UV) lys fra solen. Når UV-lyset treffer filmen, forårsaker det en kjemisk reaksjon som får filmen til å endre farge.

Hvorfor velge Photocromic

Når det er lite eller ingen sollys, forblir filmen vanligvis klar eller i en lysere tilstand. Men når sollys treffer overflaten av filmen, absorberer molekylene UV-lys og begynner å mørkne. Dette resulterer i at vindusfilmen blir mørkere eller får en fargetone for å redusere mengden lys og varme som trenger gjennom vinduet.

Photocromic vindusfilm har flere fordeler, inkludert evnen til å redusere blending og UV-eksponering innendørs, samtidig som den bidrar til å regulere temperaturen og energiforbruket i rommet. Denne typen film er spesielt populær i områder på bygget med sterkt sollys, da den bidrar til å skape et mer behagelig og energieffektivt innemiljø.

Automatisk justering

Photocromic solfilm justerer seg automatisk basert på eksponeringen for sollys og UV-stråling. Dette betyr at den blir mørkere når solen skinner sterkt, og lysere når sollyset avtar eller forsvinner.

Beskyttelse mot UV-stråling

Photocromic solfilm kan bidra til å redusere eksponeringen for skadelig ultrafiolett (UV) stråling, både for personer og for møbler, gulv og annet inventar som kan bli skadet av langvarig UV-eksponering.

Reduserer varmeinnslipp

Ved å blokkere en del av sollyset, bidrar photocromic solfilm til å redusere varmeinnslippet gjennom vinduene, noe som kan bidra til å holde innetemperaturen mer stabil og redusere behovet for klimakontroll.

Bevarer utsikten

Selv om solfilmen mørkner når sollyset øker, bevarer den likevel utsikten ut gjennom vinduet, noe som gjør den ideell for bruk i boliger og kontorer med flotte naturlige omgivelser.

Energieffektivitet

Ved å redusere varmeinnslippet gjennom vinduene, bidrar photocromic solfilm til å øke energieffektiviteten i bygninger, noe som kan føre til lavere energikostnader på lang sikt.

Lite vedlikehold

Photocromic solfilm kan installeres på eksisterende vinduer og krever minimalt med vedlikehold etter installasjonen. Disse fordelene gjør photocromic solfilm til et attraktivt valg for å forbedre komforten, sikkerheten og energieffektiviteten i bygninger.

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring av å montere Photocromic Solfilm og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet og en problemfri bruk.

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Smart film flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design