16. February 2024 rune

Smartfilm for Norgesgruppen

Smartfilm installasjon

Vi har installert Smartfilm for Norgesgruppen på Skøyen. Smartfilmens evne til å sikre diskresjon samtidig som den lar det naturlige lyset slippe inn i møterommet og resten av lokalet, er en verdifull funksjon. Det passer godt for et selskap med lokaler som Norgesgruppen, som verdsetter både personvern og et lyst, åpent arbeidsmiljø.

Denne løsningen tilbyr en balanse mellom behovet for å opprettholde konfidensialitet under møter og samtaler, samtidig som den fremmer en åpen og innbydende atmosfære med naturlig lys som kan være avgjørende for trivsel og produktivitet blant ansatte.

Smartfilm™ er en registrert merkevare.
Flere av våre løsninger er patenterte og
sertifisert for å møte de strengeste standardene.

Som installatør av Smartfilm er vi stolte over at Norgesgruppen har valgt oss. Det understreker tilliten og kvaliteten som vi tilbyr. Det å være stolte av et slikt partnerskap er en naturlig reaksjon, og det er en anerkjennelse av påliteligheten og den innovative løsningen som vi leverer.

Kunde./ Norgesgruppen

NorgesGruppen er et ledende detaljhandelskonsern i Norge. Med flere kjente dagligvaremerker som Kiwi, Meny, Joker, Spar, Ultra og Jacobs, samt investeringer innen grossistvirksomhet, eiendom, restauranter og bensinstasjoner, er NorgesGruppen en sentral aktør i norsk næringsliv.

Konsernet tilbyr et bredt spekter av dagligvarer, inkludert ferskvarer, tørrvarer, drikkevarer, husholdningsartikler og personlig pleieprodukter gjennom sitt omfattende nettverk av butikker. I tillegg streber NorgesGruppen etter bærekraftig praksis og samfunnsansvar, med initiativer som matsvinnredusering, økt tilbud av økologiske produkter og støtte til lokale produsenter.

Med tusenvis av ansatte over hele landet, prioriterer NorgesGruppen gode arbeidsforhold og utviklingsmuligheter for sine ansatte. Konsernet er ikke bare en sentral del av norsk detaljhandel, men også en viktig del av samfunnet, og dens innflytelse strekker seg til forbrukertrender og dagliglivet til mange nordmenn.

Smartfilm Produkter

Vi er ivrige etter å dele mer informasjon om de endringene vi har gjort i måten vi driver virksomheten på. Vi ser også frem til å presentere våre nye produkter og tjenester, i tillegg til spennende oppdateringer fra våre eksisterende leverandører. Les og se mer om våre produkter i menyen over.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra til din bedrift. Ikke gå glipp av muligheten til å få med deg alt det nye! Følg oss også gjerne på Instagram, Facebook og Youtube for jevnlige oppdateringer.

Vi tilbyr gratis befaring
i Oslo og Østlandet, samt
resten av Norge etter avtale.

Teamet på Smartfilm™

, , , , , ,

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design