2. July 2024 rune

Smartfilm Norge – Innholdsproduksjon

Vi er ledende på skjerm innhold for signage i kontor, butikker og mye mer.

Smartfilm er en fremtredende aktør i Norge innen produksjon av grafikk og innhold for skjermer og projeksjon i bedriftsmarkedet. Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester innen grafikk, film og animasjon for alle typer overflater og størrelser. Vårt team, med mer enn 15 års erfaring både nasjonalt og internasjonalt, inkludert Las Vegas, skaper innhold av høy kvalitet.

 

4o

Smartfilm™ lager innhold
for skjermer og projektering.
Vi leverer ledende grafikk, film,
annimasjon som er engasjerende
og bygger merkvare og produkt.

Smartfilm +./ Innhold

Å lage innhold for skjermer krever en spesialisert tilnærming som er forskjellig fra generell innholdsproduksjon for nettsider og reklamefilmer. Vi vurderer formålet med produksjonen samt de spesifikke kravene til skjermen eller projeksjonsflaten, inkludert størrelse, plassering og betrakterens situasjon. For eksempel kan vi lage mer detaljert innhold for passasjerer på flytoget som har tid til å se på skjermer, mens et butikkvindu krever en annen metode for å fange oppmerksomheten til forbipasserende.

Med over ti års erfaring i installasjon, integrerer vi også sensorteknologi for å forbedre brukeropplevelsen. Bevegelsessensorer kan aktivere innhold når noen passerer, noe som er ideelt for situasjoner som i en klesbutikk, hvor innholdet kan justeres basert på været. Ved regnvær kan vi vise anbefalinger for regntøy, mens solskinnsdager kan fremheve sommerklær. Mulighetene med sensorintegrasjon er nesten uendelige. Et eksempel fra vår erfaring i Las Vegas viser hvordan vi kan tilpasse innholdet ved brannalarm, slik at skjermene gir tydelige instruksjoner om rømningsveier.

Smartfilm Produkter

Vi er ivrige etter å dele mer informasjon om de endringene vi har gjort i måten vi driver virksomheten på. Vi ser også frem til å presentere våre nye produkter og tjenester, i tillegg til spennende oppdateringer fra våre eksisterende leverandører. Les og se mer om våre produkter i menyen over.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra til din bedrift. Ikke gå glipp av muligheten til å få med deg alt det nye! Følg oss også gjerne på Instagram, Facebook og Youtube for jevnlige oppdateringer.

Vi tilbyr gratis befaring
i Oslo og Østlandet, samt
resten av Norge etter avtale.

Teamet på Smartfilm™

, , , , , , , , , ,

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design