15. February 2024 rune

Muligheter med Led skjerm løsninger

Smartfilm tilbyr skallerbare LED Skjermer

Bruken av LED-skjermer innendørs, enten det er på kontorer, butikker, kjøpesentre eller offentlige steder, gir en rekke fordeler for både bedriftene og kundene. Smartfilm sine skjermer høy kvalitet og er sertifisert og godkjent for bruk i Norge og Europa. Dette gir en trygghet for brukerne når det gjelder kvaliteten og overholdelse av sikkerhetsstandarder.

Smartfilm sine skjermer kommer med egne styringssystemer som gjør det enkelt å endre innholdet på skjermene. Enten det er via nettet, touchskjermer eller andre avanserte funksjoner for publisering og kontroll, kan brukerne raskt og effektivt oppdatere innholdet etter behov.

Smartfilm™ er en registrert merkevare.
Flere av våre løsninger er patenterte og
sertifisert for å møte de strengeste standardene.

Bruken av LED-skjermer, både små og store, åpner opp for en rekke fordeler som gjør dem svært allsidige og attraktive for ulike bruksområder. I kontormiljøer utgjør LED-skjermer effektive verktøy for å formidle informasjon og kommunikasjon på en dynamisk og engasjerende måte. De styrker presentasjoner og bidrar til økt produktivitet blant ansatte ved å tilby en visuell plattform som kan dele data, grafer, og viktig bedriftsinformasjon på en klar og tydelig måte.

Flere typer./ LED-Skjermer

På kjøpesentre fungerer LED-skjermer som kraftige verktøy for markedsføring og reklame. De tiltrekker seg oppmerksomhet fra forbipasserende og bidrar til å skape en levende og engasjerende atmosfære i senteret. I tillegg til markedsføringselementet gir LED-skjermer kundene nyttig informasjon om butikklokasjoner, spesialtilbud og arrangementer, som kan forbedre deres handleopplevelse og oppfordre til økt salg.

På flyplasser er LED-skjermer uunnværlige for å gi reisende viktig flyinformasjon og nødvarsler. Med sine lyse og tydelige skjermer kan de raskt og effektivt formidle endringer i flyavganger, gateinformasjon, og andre viktige opplysninger til passasjerene. Samtidig brukes LED-skjermer på flyplasser til å fremme ulike tjenester, tilbud og reisemuligheter, og dermed skape en informativ og engasjerende atmosfære for reisende.

I alle disse kontekstene utgjør LED-skjermer et kraftfullt verktøy for å formidle informasjon, kommunisere budskap og skape engasjement blant målgruppene. Deres fleksibilitet, lysstyrke og klarhet gjør dem til en attraktiv løsning for en rekke bruksområder, og deres evne til å tilpasse seg ulike miljøer og behov gjør dem til et verdifullt tillegg i moderne kommunikasjonsstrategier.

Gjennom vårt eget design byrå Woda Design tilbyr vi både nytt og unikt innhold. Både grafikk, film og animasjon. Vi har et komplett filmstudio for å filme hvor det måtte være ønskelig. Vi tilpasser også eksisterende innhold til å passe løsningen,

Nye spennende partnere

Gjennom 2023 har vi jobbet med å omstrukturere hvordan vi jobber. Vi har sikret oss partnere med enestående renommé, som leverer produkter av høy kvalitet og har et imponerende utvalg av løsninger. Våre leverandører er både i Norge og strekker seg ellers over hele verden, med kontakter fra Asia, Amerika og Europa, noe som sikrer at vi kan tilby det beste fra ulike produsentene.

 

Kontroll løsninger

En av de nye løsningene vi har er avanserte styringssystemer og programvareløsninger, publiseringsløsninger, som gir enestående fleksibilitet og kontroll over innholdet på tvers av ulike produkter og løsninger. Disse systemene, tilgjengelige via apper, desktop og skjermer der løsningene er installert, åpner opp for uante muligheter for oss. Vi ser på disse som verktøyene for å utvide funksjonaliteten i våre egne løsninger og legge til rette for en enda mer sømløs og brukervennlig opplevelse for våre kunder. Vi ser frem til å gradvis introdusere disse nye løsningene og partnerne våre, med et mål om å presentere nye spennende muligheter i tiden fremover.

Ta kontakt i dag for
å lære mer om hvordan
vi kan hjelpe deg i dag”.

Smartfilm Produkter

Vi er glade for å kunne fremover dele mer informasjon om de endringene vi har gjort i måten vi driver virksomheten på. Vi ser også frem til å presentere våre nye produkter og tjenester, i tillegg til spennende oppdateringer fra våre eksisterende leverandører. Les og se mer om våre produkter i menyen over.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra til din bedrift. Ikke gå glipp av muligheten til å få med deg alt det nye! Følg oss også gjerne på Instagram, Facebook og Youtube for jevnlige oppdateringer.

Vi tilbyr gratis befaring
i Oslo og Østlandet, samt
resten av Norge etter avtale.

Teamet på Smartfilm™

, , , , , , ,

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design