Smartfilm

Med vår Smartfilm kan du enkelt transformere vanlige glassflater til dynamiske og funksjonelle elementer.
Den største fordelen med Smartfilm er dens allsidighet. Den kan tilpasses og installeres på ulike glassflater, fra vinduer til glassdører og skillevegger, og den kan tilpasses etter behov for å oppnå ønsket grad av personvern og estetisk appell. Den kommer i flere typer og kan brukes som skjerm ved hjelp av en prosjektor, som whiteboard og som interaktiv touch skjerm.

En av mulighetene som ligger i å bruke smartfilm på butikk vindu og projektere grafikk som logo, bilder eller film på deler eller hele vinduet. Man kan vise grafikk på en gjennomsiktig film slik at grafikken forteller noe om produktene som er på innsiden. Vi leverer komplette løsninger inkludert projektor hvor vi har Epson som partner og vi leverer design og innhold.

Vi kan koble alle typer sensorer på film og projektorer. Disse kan f.eks starte en film når noen går forbi, endre grafikk bassert på bevegelse, slå seg på eller endre innhold når det blir mørkt ute. Vi tilbyr gratis presentasjon og befaring på Østlandet eller etter avtale i resten av landet.

Hvorfor velge Smartfilm

Det unike med denne filmen er at når strømmen er slått av, transformeres den øyeblikkelig til en “frostet” tilstand, som hindrer innsyn og gir privatliv. Frosteffekten gjør det umulig å se gjennom glasset, og det skaper en følelse av skjerming og beskyttelse. Denne funksjonen er spesielt nyttig i områder som krever ekstra personvern, for eksempel kontorer, konferanserom eller baderom.

Farger

PDLC-vindusfilmen kommer i forskjellige farger og kan tilpasses etter individuelle preferanser og interiørdesign. Den leveres i frostet, grå eller sort utførelse, slik at den kan harmonisere med ulike fargepaletter og estetiske valg. Denne fleksibiliteten gjør det mulig å integrere filmen sømløst i ulike typer arkitektur og interiørstiler.

Ettermontering

En annen fordel med PDLC-vindusfilmen er dens enkelhet når det gjelder installasjon og vedlikehold. Den kan ettermonteres på eksisterende vinduer uten å måtte bytte ut hele glasset, noe som sparer tid og kostnader. Filmen kan også enkelt fjernes og gjenbrukes ved behov.

Tilpasse lysforhold

Samlet sett gir PDLC-vindusfilmen en smart og elegant løsning for å tilpasse lysforhold og personvern i ethvert rom. Den kombinerer funksjonalitet, brukervennlighet og estetisk appell, og gir deg full kontroll over ditt eget rom med et enkelt trykk på strømbryteren.

Farger

Smartfilm skjermer for innsyn ved å endre glassflaten fra å være gjennomsiktig til frostet. Disse egenskapene gjør at du enkelt kan velge når du vil skjermes for innsyn. På denne måten beholder man også det naturlige dagslyset og får mer fleksible romløsninger uten å gjøre store inngrep.

Eksponering

Med Smartfilm kan du med et klikk forvandle glassflaten til din fantastiske eksponeringsflate. Det gjøres ved å legge smartfilm på overflaten og bruke en videoprojektor slik at glasset blir en stor skjerm. Et butikkvindu eller en stor glassvegg gir unike eksponeringsmuligheter.

Whiteboard

Overflaten på Smartfilm er laget av et materiale som gjør den egnet til å bruke som whiteboard. Se for deg at du kan ta i bruk glassflatene i møterommet til din presentasjon, undervisning eller kommunikasjon.

Se Smartfilm sammen med projektor

Hvordan vi leverer

Vi har lang erfaring av å montere Smartfilm og denne erfaringen gjør at du får det beste produktet og en problemfri bruk av Smartfilmen

Befaring

Vi utfører gratis befaring i Oslo området og vi har partnere i andre deler av landet. Vi har instalert Smart film flere steder i Norge. Befaringen gjør at vi sikrer rett tilbud og montering.

Tilbud

Når vi har hentet inn informasjon og spesifikasjoner på hva man ønsker lager vi et tilbud. Vi monterer selv så tilbudet er helt frem til klar for bruk.

Leveranse

Når vi er klare for montering sørger vi for at alt som kreves er på plass. Dette kan være stilas, heis ol. Vi avtaler på forhånd hvordan best jobbe under monteringen. Vi gjør hva vi kan for at tiden vi monterer er minst mulig forstyrrende.

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design