11. February 2024 rune

CES 2024 i Las Vegas

Smartfilm besøker verdens største teknologi messe

Teknologien utvikler seg i et forrykende tempo, og det er en kontinuerlig strøm av forbedringer og nyvinninger. I dette landskapet er det også dessverre mange som kopierer eksisterende produkter, og selv om de kan se bra ut ved første øyekast, lider de ofte av lav kvalitet og mangler pålitelighet. Hos oss er vår lange erfaring en verdifull ressurs. Vi setter av mye tid til å jobbe direkte sammen med våre partnere og leverandører. Nyheter lanseres gjerne på ledende messer som CES hvor vi møter eksisterende og nye leverandører samt ser trendene. Vi bruker vår lange erfaring og kunnskap til å skille det som er virkelig bra for våre kunder fra de mange kopiene der ute. Vi er alltid oppdatert på de nyeste trendene og teknologiene, og vi holder oss i forkant av utviklingen for å kunne tilby våre kunder det beste.

Vi leverer utelukkende produkter av
ypperste kvalitet, nøye utvalgt og
sertifisert for å møte de strengeste standardene.

Under årets CES-messe var gjennomsiktige skjermer og løsninger den store trenden som fanget oppmerksomheten til industrien. LG var ledende innen TV-delen, men andre fremtredende produsenter presenterte også lignende innovative produkter. Vi hadde gleden av å møte en rekke fantastiske nye kontakter som tilbød løsninger som utfylte vårt eksisterende produktutvalg, og noen til og med med forbedrede egenskaper. Disse møtene var svært fruktbare, og vi ser frem til å kunne tilby et bredt spekter av ledende produkter som både leverandør og distributør.

Led løsninger og 8K prosjektor

Samsung var en av de vi hadde møte med som imponerte oss virkelig med deres demonstrasjon av den nye teknologien deres. Her er en smakebit av det vi filmet på deres stand. Vi er spesielt begeistret for deres LED-teknologi, men det som virkelig tok pusten fra oss var deres nye 8K-projektorer. Disse projektorerne leverer utrolig skarpt bilde og lys.

Ved å bruke to av disse projektorerne, noe som er vanlig i mange installasjoner, kan man oppnå utrolige 16K-oppløsning – det samme som i IMAX-formatet. Vi har til og med en samarbeidspartner som har tatt i bruk IMAX-teknologien for å sikre maksimal ytelse. Vi ser frem til å dele mer informasjon om dette med deg i nær fremtid.

Nye spennende partnere

Vi er spesielt begeistret for partnerskapene vi har etablert på prosjektordelen. Vi har sikret oss partnere med enestående renommé, som leverer produkter av høy kvalitet og har et imponerende utvalg av løsninger. Våre samtaler strakte seg over hele verden, med kontakter fra Asia, Amerika og Europa, noe som sikrer at vi kan tilby det beste fra ulike markeder.

 

Kontroll løsninger

Flere utstillere viste fram avanserte styringssystemer og programvareløsninger, inkludert stemmekontroll, som gir enestående fleksibilitet og kontroll over innholdet på tvers av ulike produkter og løsninger. Disse systemene, tilgjengelige via apper, desktop og skjermer der løsningene er installert, åpner opp for uante muligheter for oss. Vi ser på disse som verktøy for å utvide funksjonaliteten i våre egne løsninger og legge til rette for en enda mer sømløs og brukervennlig opplevelse for våre kunder. Vi ser frem til å gradvis introdusere disse nye løsningene og partnerne våre, med et mål om å presentere nye spennende muligheter og samarbeid hver uke.

Besøket til The Sphere var definitivt et av
høydepunktene. Vi hadde gleden av å se deres
imponerende spillefilm “Postcard from Earth”.

Fremtiden og Smartfilm

Som nevnt, er vi ivrige etter å dele mer informasjon om våre nye partnere og de endringene vi har gjort i måten vi driver virksomheten på. Vi ser også frem til å presentere våre nye produkter og tjenester, i tillegg til spennende oppdateringer fra våre eksisterende leverandører.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan bidra til din bedrift. Ikke gå glipp av muligheten til å få med deg alt det nye! Følg oss også gjerne på Instagram, Facebook og Youtube for jevnlige oppdateringer.

Vi tilbyr gratis befaring
i Oslo og Østlandet, samt
resten av Norge etter avtale.

Teamet på Smartfilm™

, , , , , , , ,

Kontakt

La oss jobbe sammen

Sammen kan vi bygge løsninger
som er best både teknisk og estetisk

Hardware & installasjon | “465 555 33”

Design og innhold / “417 900 35”

Designet av vårt design
byrå Woda Design